Naerofjord si Osterfjord

Ziua de luni am petrecut-o pe vaporas, pe cursul Naerofjord-ului unde desi era racoare bine, am reusit sa fac cele mai frumoase poze. Astfel ca, daca doriti sa va schimbati background-ul de la laptop sau orice altceva cu poze realizate de voi, o excursie din care puteti ramane cu asa ceva este cu vaporasul pe fjordurile acestei frumoase tari. Am pornit din Bergen cu masina inchiriata pana in Flam, o statiune pentru croaziere si de asemenea inceputul drumului nostru cu vaporasul. Am mers cu masina 100 de km pentru a ajunge sa fim uimiti de ce vedem.(Naerofjord este loc al patrimoniului UNESCO)
                                                                            In Flam

                                                      Cateva explicatii si niste troli:))


Excursia costa 400 de coroane de fiecare (adica 200 de lei), dar variaza, fiind multe oferte sau reduceri











Exista sate de-a lungul fjord-ului



























(o poza extra cu mine:))




Si inapoi in Bergen pe la ora 19
Ziua urmatoare am pornit intr-un fjord mai mic si mai pricajit comparandu-l cu cel anterior, insa am pozat si pe aici cate ceva. Mult mai racoare si mai innorat, insa ne-am relaxat de la excursia nebuna pe Naerofjord.




Parul meu a suferit















Si astfel ne-am incheiat zilele minunate petrecute in Bergen, adica regiunea Hordaland(judet). Miercuri ne-am indreptat spre alta parte a tarii, dar mai multe in articolul urmator...

Comments

  1. superbe peisaje
    o sa mai vizitezi tara asta vreodata?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sincer, desi superba, nu m-as mai intoarce deoarece consider ca am vazut cea mai importanta parte a Norvegiei si doresc sa vad si alte parti ale lumii!

      Delete

Post a Comment